Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A lóerő nem minden...
2022.08.15.
Újdonság a Volkswagenről

A lóerő nem minden...

...ez a tanulsága a Volkswagen Golf R és az Audi S4 megmérettetésének

U-drag

    A VW Golf R és az Audi S4 nem közvetlen riválisok, de ez nem akadályozta meg az Edmunds amerikai online autós szaklap szakembereit abban, hogy egymás ellen indítsák őket. Nem a szokásos módon, mivel ezeket U-Drag versenynek hívják, mivel az autók egy U-fordulót hajtanak végre, majd visszatérnek a kiindulópontra..

    Bár a két autó közül az S4 a magasabb kategóriájú, a Golf R menetdinamikailag jobban teljesít és a két autó közül a rajongók számára ez utóbbi az izgalmasabb.

    A több, mint 50 éves Edmunds által rendezett versenyek eredménye nem sok vitára ad okot, mivel a Golf R kétségtelenül a gyorsabb autó. Az első körben a ferdehátú az S4 Sedan gyorsabb reakciója elle-nére is kényelmes győzelmet aratott. Hogy el ne felejtsük, a VW a Golf csúcsmodellje hatfokozatú kézi váltóval is kapható, ami az S4 kínálatában nem szerepel.

    Az első U-Drag tesztben a Golf R 13,1 másodperc alatt tette meg a negyed mérföldet , míg az S4 két tizedmásodperccel lassabb volt. A teljes futam 36,4 másodpercig tartott a VW esetében, az Audi esetében 37,3 másodpercre volt szükség.

    Az ezt követő U-Dragen ismét a Golf R-t intették le az első helyen, a negyed mérföldet 12,8 mp alatt tette meg, míg az S4-nek 13,3 mp-re volt szüksége. A teljes pálya teljesítése 36,8 másodpercig tartott a VW-nek és 37,6 mp-ig az Audi esetében.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.