Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az ID. Buzz nyerte el a Top Gear "Electric Awards" 2022-es díját
2022.04.20.
Újdonság a Volkswagenről

Az ID. Buzz nyerte el a Top Gear "Electric Awards" 2022-es díját

A szakavatott zsűri különösen az „Ős-Bulli” (T1) sorozata által ihletett, ikonikus formavilágot díjazta

E-év autója

    A szerkesztők külön hangsúlyozták az ID. Buzz belső méreteit, tágas térkínálatát, különös tekintettel a vele összevethető SUV-modellekéhez képest mintegy kétszeres csomagtér-térfogatát. Ollie Marria-ge, a Top Gear tesztrészlegének vezetője így foglalta össze: "A kifelé aktív életmódot mutatók SUV-modellekkel járnak míg a valóban aktív életstílusúak Volkswagen Bullival. Mindenkinek, akivel csak tesztjeink során találkoztunk, nagyon tetszett, hogy a márka újra felfedezte gyökereit, s hogy az ID. Buzz formavilága szellős, friss és életteli benyomást kelt. Hát nem nagyszerű, hogy a Volkswagennek végre volt bátorsága újra feltalálni az 'eredetit'?
Lenyűgözően egyszerű és mégis magával ragadó - ezért lett nálunk az 'Év Elektromos Autója'."

    Az ID. Buzz a Volkswagen Haszonjárművek első tisztán elektromos hajtásrendszerű modellje. A Mo-duláris elektromos platform (MEB) műszaki alapjaira épül, és már a kezdetektől teljes egészében e-modellnek készült, piaci bevezetésére pedig ötüléses kisbuszként, illetve ID. Buzz Cargo néven kis-haszonjármű-változatban jelenik meg a kínálatban.

    Cian O'Brien, a Volkswagen Haszonjárművek igazgatója a díj átvételekor hangsúlyozta: "Márkánk az elektromossá alakítás nagyjelentőségű útját járja, a régóta várt ID.Buzz pedig ezen izgalmas élmény kezdetét jelzi. Igazán nagyszerű egy ilyen hosszú távon fenntartható, mégis valóban 'cool' modellel megjelenni a piacon, egyben kiváló módja, hogy megmutassuk ügyfeleinknek: továbbra is kompro-misszumok nélkül tehetik mindazt, amit szeretnek és eljuthatnak bárhová, ahová szeretnének -
mégpedig környezetkímélő módon. Aligha képzelhettünk volna el jobb rajtot piaci bevezetésünkhöz, mint ez a tekintélyes elismerés - a Top Gear 'Év Elektromos Autója' díja."

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.