Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Boldog 75. szülinapot!
2022.03.20.
Aktuális rendezvény

Boldog 75. szülinapot!

Az összes VW Transporter generáció részt vesz a jubileumi, 75. születésnapot ünneplő túrán

T1 75

    Bernardus Marinus "Ben" Pon autókereskedő 1947. április 23-én egy vázlattal a zsebében érkezett Wolfsburgba, hogy a holland gazdaság újjáépítéséhez szükséges kis méretű haszonjármű megépíté-sét kérje a Volkswagentől – a legendás vázlat ma a Rijksmuseum (Holland Nemzeti Múzeum) gyűjte-ményét gyarapítja.

    A kérés alapján született meg a T1-es Transporter és szintén ekkor, azaz 75 évvel ezelőtt indult el a holland importőr vállalkozás, amely azóta is magánkézben van.

    A kettős évfordulót a június 1-én induló túrával ünneplik meg, amin az összes Volkswagen Trans-porter részt vesz majd, az alig pár nappal ezelőtt bemutatott IB.Buzz -zal egyetemben. A márkakeres-kedő által biztosított 8 autó mellé a szervező várja a rajongók jelentkezését is.

   A 75 autós konvoj Ben Pon egykori kereskedésétől indul, majd több fontos állomást útba ejtve a hamburgi európai Bulli Fesztiválon ér majd célba.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.