Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Dízellel ünnepel a Volkswagen
2022.05.25.
Újdonság a Volkswagenről

Dízellel ünnepel a Volkswagen

20 év telt el a VW Touareg bevezetése óta. A harmadik generációjában járó középkategóriás szabadidőjárműből most limitált ünnepi széria készült.

Touareg 20y

    Húsz év alatt több mint egymillió példányban talált gazdára a Volkswagen Touareg. Van tehát bő-ven mit ünnepelni, és a Volkswagen el is készítette a modell ilyenkor kötelező, különleges kiadását.

    A Volkswagen Touareg Edition 20 vadonatúj Meloe-kék fényezést kapott, amelyhez exkluzív 20"-os, magas polírozott Bogota keréktárcsákat társítottak. Az ablakok sötétítettek, a hátsó LED-es lámpates-tek búrája meggypiros színezést kapott, a B oszlopon Edition 20 felirat díszeleg. A kerékívtoldatok és a hátsó diffúzor fényes fekete kidolgozást kapott.

    Az utastérben felár nélkül kapjuk a kontrasztos bézs öltésekkel varrott, steppelt fekete bőrkárpito-zást, a megvilágított küszöbbetéten Edition 20 felirat virít. A műszerfalon, a kormányon és az ajtópa-neleken piros/bézs díszítőöltéseket találunk, az automata váltó bőrborítású karján "Edition 20" logó ka-pott helyet.

    Motorból négyféle társítható a limitált szériához: a 3,0 literes dízel 231 vagy 286 LE-vel, a 3,0 V6-os benzines 340 és persze a plug-in hibrid 381 LE-vel. A nyolcfokozatú, automata váltó és összkerékhaj-tás alapértelmezett, így az ünnepi modell minden esetben képes akár 3,5 tonnát vontatni.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.