Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Gyakornoki program a SAVARIA AUTÓHÁZ Kft – nél
2019.09.06.
Innováció

Gyakornoki program a SAVARIA AUTÓHÁZ Kft – nél

Projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-03385Kedvezményezett neve:  SAVARIA AUTÓHÁZ KftProjekt címe: „Gyakornok foglalkoztatása a SAVARIA AUTÓHÁZ  Kft – nél .Szerződött támogatás összege: 3.812.215 FtTámogatás mértéke (%-ban): 100%Projekt tartalmának bemutatása:  1 fő gyakornok betanítása, munkatapasztalatok és speciális szakmai ismeretek elsajátítása 13,5 hónapos program keretében.  A program során összesen 1 fő gyakornok kapott hosszabb – rövidebb képzést, szerzett gyakorlati tapasztalatokat.Projekt  fizikai befejezésének dátuma: 2019.06.14.

Gyakornok pályázat

A SAVARIA AUTÓHÁZ Korlátolt Felelősségű Társaság, mint támogatást igénylő a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium, mint Támogató által 2016.  – ban meghirdetett „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” c. felhívásra támogatási kérelmet nyújtott be. A Támogató a „Gyakornok foglalkoztatása a  SAVARIA AUTÓHÁZ Kft – nél ” című GINOP-5.2.4-16-2018-03385 azonosító számú támogatási kérelmet elbírálta, és 3.812.215 Ft összegű, vissza nem térítendő támogatás ítélt meg, 100% – os támogatásintenzitás mellett az Európai Szociális Alap és a Magyar Állam társfinanszírozásával. A pályázatban a támogatott 1 fő gyakornok foglalkoztatását vállalta. A Támogató által jóváhagyott költségvetés 1 fő gyakornok bérének, járulékának és egyéb személyi jellegű költségének támogatását tartalmazza.

Az előírt foglalkoztatási kötelezettséget a SAVARIA AUTÓHÁZ  Kft. teljesítette. A projekt elszámolása, végleges zárása folyamatban van.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.