Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Ilyen lehet majd a sportosabb Volkswagen ID.Buzz GTX
2022.07.17.
Újdonság a Volkswagenről

Ilyen lehet majd a sportosabb Volkswagen ID.Buzz GTX

A VW már megerősítette, hogy nemsokára megérkezik...

IDBuzzGTX

    A Volkswagen ID. Buzz máris sok rajongót szerzett magának, elsősorban a klasszikus, ismerős di-zájnjegyek és a modern, élvonalbeli esztétika sikeres ötvözésének köszönhetően. Még nem láttuk azonban a sportrajongóknak szánt változatot, az ID. Buzz GTX-et, amelynek elkészítését ugyan meg-erősítette a VW, de eddig még nem láthattunk ízelítőt.

    A fenti renderelésnek - az InsideEVs munkatársa, Andrei Nedelea keze munkáját dicséri - az elkészí-tésénél azok a változtatások adták az ihletet, amelyeket a Volkswagen az ID.5-ösön végzett, amikor a legdögösebb jelenlegi változat, az ID.5 GTX lett belőle. A gyártó azonban nem csinált olyan sokat az ID.5-tel, csak az első és a hátsó lökhárítót, valamint a kerekeket változtatta meg - ha nem lennének GTX-jelvények az oldalán és a hátulján, tényleg nehéz lenne megállapítani, hogy ez a nagyobb teljesít-ményű változat.

    Ami a hajtásláncot illeti, azt valószínűleg a többi GTX-jelzésű VW villanyautótól fogják átvenni, így az ID. Buzz GTX várhatóan kétmotoros, összkerékhajtású, 300 lóerős hajtóművel érkezik, mely biztosítja a 7 mp alatti 0-100 km/h-ra való gyorsulást. A gyártó nem árulta el, hogy ez a modellváltozat mikor debütál, de azt megerősítette, hogy minden ID modellje érkezik majd GTX kivitelben.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.