Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Közelít az új Tiguan
2022.09.16.
Újdonság a Volkswagentól

Közelít az új Tiguan

Digitális formában a hamarosan bemutatásra kerülő újdonság.

Új Tiguan

    Az eredetileg 2007-ben bemutatott Tiguan igazi sikermodell a Volkswagen számára, így nem meglepő, hogy je-lenleg már a harmadik generációra készül, amely várhatóan 2023-ban érkezik.

    A leendő kompakt crossoverről nemrégiben az álcafóliák is lekerültek, jelezve, hogy a rendkívül népszerű C-szegmensbe tartó modell a fejlesztés következő szakaszába lépett. A kémfotók alapján egy grafikus némiképp spekulatív módon ugyan, de már be is mutatta számunkra a vadonatúj Tiguant. Az álcát digitálisan lehámozva a művész a 2024-es Tiguant a Golf és az ID.4-es stílusjegyeinek keverékével képzelte el, amelyek a prototípuson lát-szólag észrevehetőek voltak.

    A következő generációs modell lényegesen nagyobbnak tűnik a mostaninál, emellett kevésbé tűnik dobozszerű-nek, mint a mai crossover, miközben teljesen újratervezett orr-résszel is rendelkezik.
    Valószínűleg az utolsó belsőégésű motorokkal érkező generációt kapja a megújult modell, a VW-csoport pedig eddigi legtisztább belső égésű motorjait használja majd. A logika szerint ezeket úgy tervezik, hogy megfeleljenek a következő években várhatóan életbe lépő Euro 7-es előírásoknak. Valószínűleg az eHybrid verziót is finomítják, hogy nagyobb elektromos hatótávval rendelkezzen, és reméljük, hogy lesz még egy nagyteljesítményű R változat is a modellből.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.