Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Magyarországon a 462 lóerős VW Touareg R
2021.12.18.
Újdonság a Volkswagenről

Magyarországon a 462 lóerős VW Touareg R

...zöld rendszámmal

Tuareg

    Egészen a közelmúltig a 4.0 V8 TDI típusjelzésű volt a legerősebb Volkswagen Touareg, azonban ezt a 422 lóerős teljesítményű, illetve 900 Nm nyomatékú dízelverziót azóta kivonták a forgalomból. Az új csúcsmodell a Touareg R, mely benzinmotoros plugin hibrid kivitelben már hazánkban is elér-hető.

    A zöld rendszámra jogosult, összkerék-hajtású Touareg R motorházteteje alatt egy 340 lóerős 3 literes V6-os benzinmotor található, amit kiegészít egy 136 lóerős villanymotor. A 462 lóerős össztel-jesítményű, illetve 700 Nm-es rendszernyomatékú divatterepjáró 2,46 tonnás tömege ellenére 5,1 má-sodperc alatt gyorsul fel állóhelyzetből 100-as tempóra, a végsebessége pedig 250 km/h.

    A nyolcfokozatú automataváltós és kiviteltől függően 20-22 colos kerekeken gördülő Touareg R nettó 14,1 kWh kapacitású lítium-ion akkumulátora 47 kilométeres villanyhatótávot tesz lehetővé. Elektromos módban maximum 135 km/h-ig lehet használni.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.