Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Megújul az új Golf infotainment szoftvere
2021.12.15.
Újdonság a Volkswagenről

Megújul az új Golf infotainment szoftvere

Új szoftver - erősebb hardver

VWInfoSW

    A VW bejelentette, hogy a Golf fedélzeti számítógépében nem csak a programot újítják meg, hanem nagyobb teljesítményűre  cserélik az azt futtató számítógépet is. A teljes számítási teljesítmény kb. 25%-kal nő, míg a grafikus gyorsító háromszor gyorsabb lesz az új, teljes rendszert tartalmazó mikro-chip (SoC) esetében.

    Az új hardverhez újragondolt szoftver is jár: csökkentik a véletlen aktiválás lehetőségét, ugyanakkor pontosabbra cserélik a hangfelismerő rendszert – a gyáriak szerint már 95%-ban helyesen ismeri fel a mondatokat – és növelik a gesztusvezérlés hatótávolságát is. Ezeknél azonban talán még lényege-sebb, hogy rendszer késéseit  - laggolást - a minimális szintre redukálták.

    Az újonnan gyártott Golfok már a gyorsabb fedélzeti számítógéppel érkeznek, de a Volkswagen sze-rint később lehetőség lesz rá, hogy a frissítés szoftveres részét a korábban gyártott autók is megkap-ják.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.