Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Rekordot döntött a Golf R "20 Years" ünnepi kiadás a Nürburgringen
2022.08.25.
Újdonság a Volkswagenről

Rekordot döntött a Golf R "20 Years" ünnepi kiadás a Nürburgringen

4 másodperccel jobb eredmény, mint az eddigi leggyorsabb normál Golf R-nél...

Nürburgringrecord

    A Volkswagen Golf R különleges, 20 éves jubileumi modelljének felárát tehát nem csak a felszerelt-ség és a 13 lóerővel több teljesítmény miatt érdemes kifizetni. Most már azt is állíthatja, hogy a jubile-umi R sokkal gyorsabb a Nordschleifén, mint egy "sima öreg" nyolcas Golf R.

    Vagyis csak egy kicsit gyorsabb. Benni Leuchter, a VW fejlesztőpilótája, aki részt vett a Golf GTI Clubsport S Nordschleife ikonjának tuningjában is, a Golf R "20 Years" modellel pontosan 7:47.31 perc alatt teljesítette a Nürburgring Nordschleife 20,8 kilométeres szakaszát - négy másodperccel gyorsab-ban, mint a hagyományos Golf 8 R.

    A szép eredményhez nagyrészt a széria R-Performance csomag, a kiegészítő "Drift" és "Special" vezetési programok és a speciálisan hangolt lengéscsillapítók segítették hozzá a különleges modellt. A 333 lóerős évfordulós R ráadásul a VW szerint jobb reakciókészséget is biztosít, mint a 320 lóerős alapváltozat. Emellett a kormányzás és a hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó módosított be-állításai is rendelkezésre állnak. A Golf R "20 Years" 4,6 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/h-ra, a végsebesség pedig 270 km/h-ra nőtt.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.