Újdonság a Volkswagenről
2022.07.17.

Több mint százezer látogatót várnak a Volkswagen  2023-as Buszfesztiváljára!

A Kombitól az új ID. Buzzig, a háromnapos fesztiválra minden VW buszt szívesen látnak
BusFest

    A VW Bus idén hivatalosan is visszatér a VW ID. Buzz debütálásával. És hogy még nagyobb felhaj-tást keltsen a legújabb elektromos busz körül, a Volkswagen hivatalosan is bejelentette a 2023-as VW Buszfesztivált, amely a németországi Hannoverben kerül megrendezésre, ahol az ID. Buzz-t a VW Ha-szonjárművek gyártja.

    A német autógyártó hatalmas mozgásteret biztosít a résztvevőknek, mivel több mint 340 nap van hátra a 2023-as VW Buszfesztiválig, amely 2023. június 23-25. között kerül megrendezésre. A szerve-ző VW Haszonjárművek arra számít, hogy az eseményre akár 100 000 látogató is érkezhet a világ minden tájáról, és több mint 6000 jármű díszítheti a kiállítási terület parkolóit.

    A VW Buszfesztivál látogatói nem korlátozódnak az új VW ID. Buzzra. A jelenlegi és történelmi VW lakóautók és Microbus modellek ugyanúgy szívesen látottak, egészen a T1-ig és a Kombiig, sőt az új Multivan PHEV-ig. A VW szerint ez "egy olyan fesztivál lesz, ami egy életszemlélet kifejeződése", a VW Bus rajongói együtt buliznak, élő zenét hallgatnak, barátkoznak, beszélgetnek és három napon át kem-pingeznek. A fesztivál a 2007-es VW Buszfesztivál sikerét kívánja követni, amely a mai napig minden idők legnagyobb VW Bus rendezvényének számít.

    A 2023-as VW Buszfesztiválra a kempingjegyek 29 eurótól (kb. 11 ezer forinttól) kezdődnek, és kizá-rólag online foglalhatók. Ez a pénz az egész hétvégére szól, és a jegy tulajdonosának (és legfeljebb há-rom kísérőjének) a megfelelő VW Bus járművekre vonatkozó parkolóhelyet, a weboldal szerint a kem-ping egészségügyi létesítményeinek használatát és természetesen a fesztivál területére való belépést biztosítja.