Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új Amarok már 2022-ben!
2021.12.10.
Újdonság a Volkswagenről

Új Amarok már 2022-ben!

A Volkswagen megmutatta, hogy milyen lesz a Dél-Afrikában készülő új Amarok

Amarok 2022

Az Amarok megújult formát kap, amely elsősorban a karosszériában nyilvánul meg, így kapja meg a Volkswagen aktuális formanyelvét.

    Az első fényszórók beintegrálódnak a hűtőrácsba, amiket egy LED-csík köt össze, miközben a motorháztető és a sárvédők robosztus formát adnak a pickupnak.

    A belső térben nagy érintőképernyőt és tisztán digitális műszereket láthatunk, a VW formai sajátos-ságai is felfedezhetők a kormánykerékben, az újratervezett műszerfalban a nagy tárolórekeszekkel és az ülések kárpitozásával.

    A Volkswagen büszkén hirdeti, hogy az Amarokot “semmilyen zord terep nem riasztja el”, és állítják, hogy az új generáció “ebben a szegmensben eddig nem látott innovációkkal”, valamint “jelentősen több vezetőtámogató rendszerrel” rendelkezik majd.

    Az új pickup fejlesztésében ausztrál és európai szakemberek vettek részt, és a cég kiemelte, hogy ezt a modellt a dél-afrikai Silvertonban fogják gyártani. Az értékesítés 2022 végétől kezdődik Európában, majd ezt követően más piacokon is.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.