Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Új időpontban a buszfesztivál
2022.04.20.
Újdonság a Volkswagenről

Új időpontban a buszfesztivál

A Volkswagen Haszonjárművek jövő nyárra halasztotta a VW buszfesztivált

VW ID.Buzz treffung neues termin

    A Volkswagen Haszonjárművek jövő nyárra (egészen pontosan 2023. június 23-25. közötti időszak-ra) halasztotta a VW buszfesztivált. Az eredeti tervek szerint idén július 15-17. között a hannoveri vá-sárterület adott volna otthont a fesztiválnak, amelyre a világ minden részéről több ezer VW lakóautót vártak.

    Lars Krause, a Volkswagen Haszonjárművek márka igazgatótanácsának az értékesítés és marke-ting területekért felelős tagja így nyilatkozott: "A VW busztfesztivál központi téma a csoport közösségi média csatornáin és igen nagy népszerűségnek örvend. Így teljesen megértjük a Bulli rajongók csaló-dottságát a halasztás miatt. Reméljük mindenki megérti a döntésünket. Jelenleg senki sem tudja, hogy milyen lesz a helyzet júliusban. Azonban nem szeretnék fesztivállal ünnepelni, amikor háború dúl Euró-pában és menekültek érkeznek Hannoverbe, akikről gondoskodni kell."

    A város jelenleg az Alsó-Szászországba érkező menekültek központi fogadóhelye. Krause hozzátet-te: "Megtartjuk a fesztivált egy évvel később, 2023 nyarán, és a jegyárusítás már idén elindul."

    A Volkswagen Haszonjárművek először 2007-ben rendezte meg Hannoverben a nagy VW buszfesztivált. Abban az évben 3 500 lakóautó regisztrált az eseményre és több, mint 70 000 látogató vett részt a fesztiválon.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.