Újdonság a Volkswagenről
2022.04.20.

Új időpontban a buszfesztivál

A Volkswagen Haszonjárművek jövő nyárra halasztotta a VW buszfesztivált
VW ID.Buzz treffung neues termin

    A Volkswagen Haszonjárművek jövő nyárra (egészen pontosan 2023. június 23-25. közötti időszak-ra) halasztotta a VW buszfesztivált. Az eredeti tervek szerint idén július 15-17. között a hannoveri vá-sárterület adott volna otthont a fesztiválnak, amelyre a világ minden részéről több ezer VW lakóautót vártak.

    Lars Krause, a Volkswagen Haszonjárművek márka igazgatótanácsának az értékesítés és marke-ting területekért felelős tagja így nyilatkozott: "A VW busztfesztivál központi téma a csoport közösségi média csatornáin és igen nagy népszerűségnek örvend. Így teljesen megértjük a Bulli rajongók csaló-dottságát a halasztás miatt. Reméljük mindenki megérti a döntésünket. Jelenleg senki sem tudja, hogy milyen lesz a helyzet júliusban. Azonban nem szeretnék fesztivállal ünnepelni, amikor háború dúl Euró-pában és menekültek érkeznek Hannoverbe, akikről gondoskodni kell."

    A város jelenleg az Alsó-Szászországba érkező menekültek központi fogadóhelye. Krause hozzátet-te: "Megtartjuk a fesztivált egy évvel később, 2023 nyarán, és a jegyárusítás már idén elindul."

    A Volkswagen Haszonjárművek először 2007-ben rendezte meg Hannoverben a nagy VW buszfesztivált. Abban az évben 3 500 lakóautó regisztrált az eseményre és több, mint 70 000 látogató vett részt a fesztiválon.