Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. 1000 lóerős egyes Golf irdatlan turbóval
2024.02.27.
Újdonság a Volkswagentől

1000 lóerős egyes Golf irdatlan turbóval

Egyedi építésben, persze...

100PferdeStark

    A hollandiai Ricardo Kruijf az utóbbi néhány évben azzal töltötte szabadidejét, hogy a garázsában egy fenevadat építget. Rajongását olyan szintre emelte, hogy a garázsában egy első generációs Volkswagen Golfot reszelget, a cél az 1000 lóerő, amelyhez minden adott, hogy sikerüljön.

    A tervek szerint a Golfot a VW 07K turbófeltöltős, 2,5 literes, soros öthengeres motorja hajtja majd, amelyből ál-lítólag 1000 lóerőt hozott ki a HE-Services tuningcég. A főtengely egy Adu TT RS-ből származik, ahogy a dugattyúk és hajtórudak is.

    Az extra lendületet egy Garrett G42-1200 turbófeltöltő biztosítja, 60 mm-es Turbosmart GenV PowerGate szelep-pel. Az üzemanyagot két DeatschWerks DW350il szivattyú pumpálja az égéstérbe 10 Bosch EV14 1200-as befecs-kendezőn keresztül.

    A pokoli erőt kéttárcsás (Sachs RCS200) kuplung továbbítja a kerekek felé, amelyek egy hármas Golf VR6 össz-kerékhajtására vannak ültetve.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.