Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. 5 méteres luxuszedán lett a kínai Passat
2024.04.30.
Újdonság a Volkswagentől

5 méteres luxuszedán lett a kínai Passat

A Pekingi Autószalonon bemutatkozott a FAW-VW által gyártott Magotan

magotan

    A Pekingi Autószalonon bemutatkozott a FAW-VW által gyártott Magotan, az a lépcsős hátú Passat, amit mi, sajnos, nem kapunk meg. A SAIC-VW által gyártott Passat Pro-ra még várnunk kell egy keveset.

    Kínában még mindig a lépcsős hátú karosszériát akarják a vásárlók, úgyhogy megkapják. Elsőként a FAW-VW vegyesvállalat által készített Magotan mutatkozott be, ennek testvére, a SAIC-VW által készített Passat Pro még várat magára pár hónapot – a lökhárítóktól eltekintve sok különbség nem lesz köztük.

    A Volkswagen Magotan változatlan, 2871 mm-es tengelytávolság mellett már 4990 mm hosszú, a helykihasz-nálás kissé romlott, hiszen a nagyobb karosszériában az előd 533 literével szemben csak 520 literes csomagteret alakítottak ki. Érdekes, hogy az európainál élesebbek a vonalak a karosszérián, de azért felismerhetően ugyanazon család tagjait látjuk. A műszerfal nagy vonalakban megegyezik az európai modelléval, de ahogy az a kémfotók a-lapján már látható volt, Kínában az anyósülés elé is kerül egy monitor. A Volkswagen Magotan alapmotorja az 1,5-ös turbó 160 lóerővel, opciós a 2,0 literes turbó 220 lóerővel, mindkét motorhoz 7 fokozatú duplakuplungos váltót adnak. A forgalmazás az év vége felé indul.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.