Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. 50 éves a Volkswagen Golf !
2024.03.29.
Újdonság a Volkswagentől

50 éves a Volkswagen Golf !

Nyolc generáció és több mint 37 millió eladott példány

50jahregolf

    50 éves évfordulóját ünnepli a Volkswagen Golf! A típus több, mint 37 millió eladott példányával kategóriája eta-lonjának számít és immár 50 éve hasít az utakon.

    Fél évszázaddal ezelőtt, 1974. március 29-én mutatták be a Volkswagen alsó középkategóriás Golf modelljét, amely sokáig a márka legfontosabbja és a világ egyik legkelendőbb autója is volt, hiszen nyolc generációja során a mai napig több mint 37 millió darabot adtak el belőle. Teljesen érthető, hogy a vállalatnál miért is telik a 2024-es év a Golf jegyében.

    A Golf nemcsak Németországban, a világ egyik legnagyobb autógyártójának hazájában alakította jelentősen a mobilitás fejlődését, hanem a világ több pontján is, a jubileum kapcsán mégsem csak visszafelé tekint a vállalat. Január végén tartották az új Golf világpremierjét, amely kisebb külső és belső változtatásokat hozott magával. A számos fejlesztés mellett azonban minden új Golf és Golf Variant modell új generációs, intuitívan használható in-fotainment rendszert kapott, valamint egy exkluzív speciális modellel, a Golf Edition 50-el is kedveskedett a vál-lalat a kompakt autó 50. évfordulója alkalmából. Boldog születésnapot!


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.