Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A nosztalgia zsákutca?
2023.06.29.
Újdonság a Volkswagentől

A nosztalgia zsákutca?

Thomas Schäfer így gondolja...

noretro

    Thomas Schäfer, a Volkswagen vezérigazgatója árulta el, hogy nemrégiben csak egy Netflix-es film kedvéért raktak össze egy modern Beetle átiratot. Nem hozzák vissza a palettára a legendás modellt és a Scirocco fanati-kusok se reménykedjenek mostanság új generációban.

    A Volkswagen nemrég mutatott be egy különleges Beetle koncepciót, mely kapcsán sokan azt híhették, hogy szépen lassan visszaszivárog a kínálatba a legendás modell. A helyzet azonban teljesen más, a cégk csupán egy filmes felkérésnek tett eleget az autó megalkotásával. Sőt, nemrég Thomas Schäfer, a Volkswagen vezérigazgató-ja beszélt arról k, hogy semmi esély nincs arra, hogy olyan nevek, mint a Beetle vagy a Scirocco visszatérjenek egy modern generációval.

    “Nincs értelme visszahozni ezeket a modelleket, a nosztalgia egyértelműen ma már zsákutca. Bizonyos model-leknek megvolt a maguk ideje, ez már a múlt”- hangzott a kijelentés, majd hozzátette, hogy jelenleg nagyon át kell gondolniuk, hogy mibe fektetnek pénzt.

    Schäfer azt is elárulta, hogy nem minden nagy Volkswagen modellnév kerül a kukába, a Golf és a Tiguan például valamilyen formában továbbra is megmaradhat a jövőben. “Úgy döntöttünk viszont, hogy nem dobjuk el azokat a hagyományos, sikeres neveket, amelyek oly sokáig egyet jelentettek a márkával, és amelyekbe olyan sokáig fektet-tünk be. Ilyen a Golf és a Tiguan is.”

    Az elhangzottak alapján nagy a valószínűsége annak is, hogy az elektromos ID palettán a Buzz marad az egyet-len modell, mely valamilyen szinten a múltba tekint vissza a megjelenésével.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.