Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen Arteon jövője az ID.Aero?
2022.09.17.
Újdonság a Volkswagentól

A Volkswagen Arteon jövője az ID.Aero?

Az Egyesült Államokban bizonyosan...

Arteon-Aero

    A Volkswagen tavaly szűntette be a Passat forgalmazását az Egyesült Államokban (illetve szedán formában Eu-rópában is). Az Automotive News új jelentése szerint 2024-ben az Arteon modell is eltűnik az autógyártás történe-téből. Az észak-amerikai piacra már jóváhagyott ID.Aero modell lép várhatóan az Arteon helyébe.

    Az EU-ban a Passatot már csak kombi változatként árulják és a VW az Arteont is megtarthatja a modellcsalád-ban, de ugyanígy, csak kombiként. Ami az Aero-t, az MEB architektúrára épülő EV-t koncepcióként az áprilisi Pekin-gi Autószalonon mutatták volna be, de az eseményt a koronavírusos megbetegedések növekedése miatt törölték.

    A műszaki adatok nagyrészt rejtve maradnak, de azt tudható, hogy az ID. Aero légellenállási együtthatója 0,23 , hatótávolsága pedig 620 kilométer a WLTP-ciklus alapján számolva. A VW ID. Aero majdnem 5 méter hosszú, és 22 colos kerekekkel is megvásárolható lesz, a koncepciómodellhez hasonlóan.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.