Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen intelligens klímarendszere elsőként az ID.7 villanyautóban lesz elérhető
2023.01.21.
Újdonság a Volkswagentől

A Volkswagen intelligens klímarendszere elsőként az ID.7 villanyautóban lesz elérhető

A Volkswagen január elején a CES 2023 szakkiállításon leplezte le az ID.7 álcázófóliás prototípusát

id7clima

    A legfrissebb híradások szerint a VW szedán és kombi változatban valamikor a második negyedévben debütáló újdonságában mutatkozik be az az új intelligens légkondicionáló rendszer, mely már akkor megkezdi az utastér hűtését/fűtését, amikor a zsebünkben a kulccsal még csak a kocsi felé közelítünk. A klíma kezelőfelülete mindig elérhető a 15 colos központi érintőkijelzőn, az alatta elhelyezett hőmérséklet-szabályzó csúszkák pedig háttérvilá-gítással is szolgálnak, így sötétben sem okoz problémát a kezelésük.   
    A "Hello Volkswagen, my hands are cold" szavak kimondásának hatására a klíma azonnal meleg levegőt kezd fújni a kormány közelébe, és a légkondi folyamatosan számol a napsugarak beesési szögével.
    A több vezetői profilt támogató, aktív lamellás új légkondival felvértezett ID.7 a gyártó már jól ismert MEB plat-formjára épül. A részletes specifikációk többségét egyelőre sűrű homály fedi, azt viszont már tudni lehet, hogy a 2,97 méteres tengelytávolságú modell WLTP-szabvány szerinti hatótávja ideális esetben eléri a 700 kilométert.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.