Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A Volkswagen új programjával a közlekedésbiztonságot akarja javítani
2024.04.29.
Újdonság a Volkswagentől

A Volkswagen új programjával a közlekedésbiztonságot akarja javítani

A Volkswagen Caminhões e Ônibus Brazília kezdeményezése

napp

    A Volkswagen Brazíliában elindította kezdeményezését, amelyben a teherautó-sofőrök alvásminőségét és idő-tartamát figyeli, melyet a programban résztvevők jutalommá is válthatnak. A közlekedésbiztonság növelése érde-kében a Volkswagen Caminhőes e Ônibus Brazília legnagyobb jutalmazási programjával, a Liveloval együttműköd-ve elindította a Trucker Napp – Earn While You Sleep nevű kezdeményezését – olvasható a Famous Campaigns cikkében.

    A program célja, hogy a teherautó-sofőrök alvásának időtartamát, minőségét és gyakoriságát olyan okosórákkal figyelje, amelyek egy alkalmazáshoz kapcsolódnak. A pihenőórák számát az alkalmazás pontokkal jutalmazza, a-melyeket készpénzre, különböző termékekre, élményekre és utazásokra lehet beváltani. A Volkswagen célja, hogy ösztönözze a járművezetőket a minőségi alvás előtérbe helyezésére. Az ötlet egyébként onnan indult, hogy a sta-tisztikák szerint Brazília a világ egyik legnagyobb teherautó-forgalmú országa, emellett a brazíliai közlekedési bale-setek 42 százalékát az alváshiány okozta balesetek teszik ki.

    A program egyelőre kísérleti fázisban van, így az ország egyik legnagyobb szállítmányozási vállalatának sofőr-jeire összpontosít. A márka reméli, hogy egyre több fuvarozó cégre kiterjesztheti majd a közlekedésbiztonság nö-velését felkaroló ötletet. A kezdeményezés kitalálói bíznak abban, hogy a Trucker Napp javítani fogja a sofőrök biztonságérzetét és mentális jólétét, szorgalmazva ezzel egy egészségesebb életmód kialakításának lehetőségét.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.