Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. A VW 2028-ig a "Nationalelf" támogatója marad!
2024.05.31.
Újdonság a Volkswagentől

A VW 2028-ig a "Nationalelf" támogatója marad!

A Volkswagen és a Német Labdarúgó Szövetség (DFB) újabb négy évig folytatja sikeres együttműködését

natelf

    Mindkét fél 2028. július 31-ig meghosszabbította a 2019. január 1. óta fennálló szponzori szerződést - írja honlapján Európa legnagyobb autógyára.

    Oliver Blume, a Volkswagen AG vezérigazgatója: „A Volkswagen kiáll a társadalmi elkötelezettség mellett, és fe-lelősséget vállal – a sportban is. Értékes partnerségünk van a DFB-vel. Támogatjuk a labdarúgást a csúcson és mindenhol: a fiatal tehetségek, a nők és a férfiak számára. Támogatjuk a befogadási projekteket, az amatőr szek-tort és az önkéntes munkát is. A Volkswagen és a DFB Németországot jelenti. Folytatjuk a hatékony együttműkö-dést a DFB-vel, és képletesen szólva továbbra is együtt leszünk a pályán.”

    A korábbiakhoz hasonlóan a Volkswagen továbbra is partnere marad a legtöbb tagot számláló németországi sportegyesületnek, továbbra is támogatja a női és férfi DFB-kupát. A versennyel való kapcsolat 2012 óta létezik.

Bernd Neuendorf, a DFB elnöke: „Nagyon bizalmi az együttműködésünk. A Volkswagen többre gondol, mint a fut-ballra, de támogatja az alulról építkezőket és a regionális szövetségeinket is. Együtt számos projektet valósítot-tunk meg sikeresen az amatőr labdarúgás népszerűsítésére. Jelenleg Németország-szerte tart a közös gyermek-foci-túra, amely fokozza a várakozást a hazánkban zajló Európa-bajnokságra. Nagyon örülünk, hogy a Volkswa-gennel közösen folytatjuk ezt a fenntartható elkötelezettséget a teljes németországi futball iránt, az amatőröktől a női és férfi válogatottakig.”

    Thomas Schäfer, a Volkswagen AG Core márkacsoport igazgatósági tagja és a Volkswagen Passenger Cars ve-zérigazgatója hangsúlyozza: „Futball és Volkswagen – ez össze illik. Ezért van a labdarúgásban a partnerségek-nek több évtizedes hagyománya. Ez az érzelmi környezet tökéletes a Volkswagen modelljeink számára, amelyek sok embert elkísérnek az élet minden szakaszán, és amelyekhez sok személyes történet és pozitív érzés társul." Schäfer elmagyarázza: "A futball mindenkit vonz, és összeköti az embereket. Elkötelezettségünkkel azt is megmu-tathatjuk, hogy a Volkswagen milyen értékeket képvisel, és milyen álláspontot képvisel bizonyos társadalmi kérdé-sekben.”

    Az autóipari konszern továbbra is a DFB-t járműflottájával mozgatja, nemcsak Volkswagen márkájú autókkal, hanem a Volkswagen Haszonjárművek különböző Bulli modelljeivel is. A válogatottak az eddigiekhez hasonlóan a leányvállalat MAN csapatbuszaival utaznak a meccseikre.

    A Volkswagen azonban nemcsak szerződését hosszabbítja meg a DFB-vel. Mind a 21 területi egyesülettel meg-újítják a szerződéseket is. „Ily módon a DFB-vel való együttműködést kiterjesztjük a futballbázisra. Végül is itt do-bog ennek a népszerű sportnak a szíve. „Jónak tartom, hogy sok Volkswagen-kereskedőnk támogatja a helyi fut-ballklubokat” – mondta el Schäfer.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.