Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az utolsó belső égésű motoros Volkswagen
2023.04.15.
Újdonság a Volkswagentől

Az utolsó belső égésű motoros Volkswagen

A Volkswagen nagy erőkkel készül a villanyos átállásra

utolsóbenzines

    A Volkswagen nagy erőkkel készül a villanyos átállásra, melynek jegyében fokozatosan minden belső égésű mo-toros modelljüket valamilyen elektromos utód váltja majd. Az egész olyannyira komoly, hogy a VW már azt is el-döntötte, melyik lesz utolsó modelljük, amiből még lesz pöfögős kiadás.
    A cég tervei szerint a Golf és a Tiguan utolsó belső égésű motoros generációja jövőre debütál, melyet 2025-ben a Passat követ, a sort pedig egy évvel később a T-Roc zárja, mint a márka utolsó hagyományos üzemanyaggal mű-ködő modellje. Ez utróbbi új színekkel, átrajzolt lökhárítóval, friss fedélzeti rendszerrel lesz majd kapható.

    Mivel a Volkswagen 2033-tól már teljesen elektromos felhozatallal készül, valószínűleg a belső égésű motoros T-Roc is eddig lesz kapható. Bár a VW korábban levédette az "ID.Roc" típusnevet, mely a T-Roc elektromos utódjá-nak tűnik, a helyzet nem egyértelmű. "Az ID Roc név levédetése biztonsági lépés volt a jövőre nézve. Nincsenek a- zonnali terveink egy elektromos T-Roc-ot illetően, de látunk egy hasonló modellt a későbbiekben. A jelenlegi belső égésű motoros T-Roc az egyik legjobban fogyó modellünk, szóval nem akarjuk elengedni ezt a szegmenst." - nyilat-kozta egy Volkswagen szóvivő.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.