Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Benzines és dízeles változatban is kapható lesz az új kombi VW Passat
2023.01.14.
Újdonság a Volkswagentől

Benzines és dízeles változatban is kapható lesz az új kombi VW Passat

A megújult kombit ismét sikerült lefotózni, amint csendben cirkál a Nürburgring körüli utakon

passat variant

    A korábbi látottakhoz hasonlóan a Passat Variant már a szériakarosszériát mutatja, olyannyira, hogy a debütá-lás valóban nagyon közel lehet, a kereskedésekbe pedig várhatóan 2023 második felében kerülhet. De ne tévesz-szen meg senkit: az elülső és hátsó részletek nem a végleges modell részleteit tükrözik.

A Volkswagen matricákat ragasztott rá, hogy az autón lévő változásokat jól láthatóan álcázza. Az eredeti álcázá-son kívül azonban egyértelmű, hogy a Passat Variant vékonyabb első fényszórókat kap, míg a hátsó lámpák éle-sebbek lesznek. Emellett a hűtőrácsnak az ID.4-eshez kell hasonlítania, és az a benyomásunk, hogy a kombi né-hány centiméterrel hosszabb lesz.
    Ez még kényelmesebb belső teret eredményez az utasok és a csomagok számára. Ha már a belső térről beszé-lünk, az elmúlt hónapokban más kémfotókon az ID.4-eshez hasonló, konzolos kijelzővel ellátott infotainment rend-szer volt látható.

    A képeken látható Passat minden szempontból benzinmotoros változatnak tűnik. A sárga matricák hiánya (a-melyek a nagy méretű elektromos alkatrészek jelenlétét jelzik) arra utal, hogy a Volkswagen hagyományos haj-tásláncot tesztel. Azt azonban nem tudni, hogy a vállalat egyszerűen frissíti-e a meglévő 1.5-literes TSI és 2.0-literes TDI egységeket, vagy új változatokat készít.

    A Passat Variant esetén a nem villamosított benzin- és dízelmotorok (vagy legfeljebb enyhe hibridek) mellett egy teljesen átdolgozott plug-in hibrid is szerepelhet majd a kínálatban. Az elmúlt hónapok pletykái szerint az új generáció a jelenlegi modellnél kétszer nagyobb méretű akkumulátorral fog rendelkezni, és körülbelül 26 kWh ka-pacitású lehet, hogy jelentősen növelje az elektromos hatótávolságot és az általános teljesítményt.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.