Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Búcsúzik az Up GTi
2023.01.14.
Újdonság a Volkswagentől

Búcsúzik az Up GTi

Jelenleg is kapható három- és ötajtós, benzines, gázos és villanyos változat is, de a 2016 végén bemutatott GTI változatotot kivezeti a VW

Up GTi no more

    Miután a Volkswagen kis csapotthátúja, a Polo generációról-generációra egyre kevésbé hasonlított egykori apró, könnyű és fürge önmagára, 2011-ben bemutatkozott az Up!, mint szellemi örökös. Jelenleg is kapható belőle három- és ötajtós, benzines, gázos és villanyos változat is, ám a 2016 végén bemutatott GTI változat már nem lesz kapható.

    A hírt a Volkswagen egyik szóvivője közölte a holland Top Gear munkatársaival. Bár a gyárakban még készül né-hány Up! GTI, amikor ezek is lefutnak a szalagról, a sportos kisautó gyártása végleg leáll. Mindez viszont azt is je-lenti, hogy bár nem specifikálhatunk saját ízlésünk szerint, a kereskedésekben rövid ideig még felbukkanhat né-hány vadi új példány.
    Fontos megjegyezni, hogy az Up! elektromos illetve normál benzines és gázos változatait továbbra is gyártják, igaz, várhatóan a jövőben leváltja a szériát egy apró ID. villanyautó.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.