Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Custom Hybrid "lengyelesen"
2023.11.22.
Újdonság a Volkswagentől

Custom Hybrid "lengyelesen"

Volksuki Swolf?

furahibrid

    Kellő kreativitással és vakmerőséggel nincsenek lehetetlenek a sufnituning világában. Ennek ékes bizonyítéka   ez a Suzuki Swift és Volkswagen Golf keverék, amely teljes természetességgel közlekedik a lengyel utakon.

    A fenti fotón egy 1992 és 2003 között, Esztergomban gyártott Suzuki Swift, illetve egy 1983 és 1992 között ké-szült Volkswagen Golf háztáji keresztezése látható. A képet egy nagyobb lengyel Volkswagen rajongói csoport Fa-cebook oldalára tették ki néhány nappal ezelőtt. Sajnos nem tudjuk, hogy pontosan mi a háttértörténete a Suzuki-Golf szörnyszülöttnek, erről ugyanis a fotó készítője sem tudott információval szolgálni. Azt viszont megerősítette, hogy ez az autó valóban járja Lengyelország útjait, nem utólagos manipulációval került fel a Golf II orra az eszter-gomi Suzukira. Hogy ehhez mit szólnak majd a lengyel hatóságok, ha egyszer kiszúrják a különleges járművet,  csak elképzeléseink lehetnek, ám több mint valószínű hogy nincs bejegyezve a forgalmiba az átalakítás, valamint TÜV papírral sem rendelkezik az utólagos Golf front.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.