Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Drasztikus váltásra készül a Volkswagen
2023.09.09.
Újdonság a Volkswagentől

Drasztikus váltásra készül a Volkswagen

Sokkal gyorsabban akarnak dolgozni egy-egy újdonságon

gyorsítás

    A Volkswagen azt tervezi, hogy új autóinak fejlesztési idejét 54 hónapról 36 hónapra csökkenti s az ID.2-vel kez-dik meg a munkát. Kai Grunitz, a VW műszaki fejlesztési vezetője szerint a rövidebb fejlesztési ciklusok kockáza-tokat rejtenek, de rámutatott, hogy vállalatának konkrét elképzelései vannak arra, hogyan lehet ezeket kezelni a minőség fenntartása mellett.

    Ezek az ötletek magukban foglalják új eszközök és szimulációs folyamatok létrehozását a fejlesztési munka va-lidálására és a tesztelési ciklusok számát is csökkentenék. Például a hideg időjárási teszteléseket két-három télről egy télre vinnék le.

    A VW azt is tervezi, hogy szorosabban együttműködik beszállítóival az ötletek és a technológia integrálása érde-kében. A cél, hogy kiküszöböljék a fejlesztési folyamat bizonytalanságának egy részét, ami hosszabb határidők-höz és minőségi problémákhoz vezet.

    Grunitz hozzátette, hogy ha a Volkswagen versenyezni akar az olyan kínai autógyártókkal, mint pl. a BYD, akkor meg kell találnia a módját annak, hogy a rövidebb, 36 hónapos időkeretben minőségi autókat tudjon gyártani. Megjegyezte azt is, hogy a BYD a rugalmas megközelítésnek, a platformstratégiának, az akkumulátortechnológi-ának és az alacsony költségeknek köszönhetően sikeres. Egy hasonló modell átvételével és az általa nemrég megfogalmazott ötletek felhasználásával Grunitz úgy véli, hogy ez a megközelítés a VW számára is lehetséges.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.