Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Dupla díszvarrással lett gazdagabb a VW Virtus
2023.02.12.
Újdonság a Volkswagentől

Dupla díszvarrással lett gazdagabb a VW Virtus

Megújult a Volkswagen lépcsős hátú kisautója Dél-Amerikában

2024virtus

    Finomabb belsővel és a korábbinál alacsonyabb árakkal folytatja pályafutását a népszerű modell Dél-Amerikában.

    Még 2017 végén ismerhettük meg a fejlődő országok piacai számára készített lépcsős hátú Volkswagen kisau-tót, a Virtust, amelynek most bemutatták a felfrissített változatát, amellyel a fiatal vásárlók kegyeiben akarnak jár-ni. Alapfelszerelés lett a teljesen digitális műszerfal (10,25 col képátló), az érintőképernyős fejegység (10,1 col képátló), az indukciós telefontöltő, a 4 darab USB-C töltő, a műszerfalon dupla díszvarrással javítják a minőségér-zetet, illetve új kárpitszínek és belső hangulatok is vannak.

    Átrajzolták az orr megjelenését, teljesen LED-es hátsó lámpákat adnak mostantól, az összes felnit/dísztárcsát lecserélték, van egy új kék árnyalat a fényezések között. Átalakul a modellkínálat, nincs többé sportos GTS válto-zat, amelynek a helyére a fényűző Exclusive érkezik. Az alap felszereltséghez adják a 170 TSI jelzésű 1,0 literes turbót (benzinnel 109, alkohollal 116 LE), a középső Comfortline és Highline-hoz a 200 TSI jelzésű 1,0 literes tur-bót (benzinnel 116, alkohollal 128 LE), az Exclusive-hoz a 250 TSI jelzésű 1,4-es turbót adják (benzinnel és alkohol-lal egyaránt 150 LE). Utóbbinál széria, egyébként opciós a 6 fokozatú automatikus váltó, amihez rögtön távolság-tartó tempomatot is párosítanak. A felfrissített Volkswagen Virtus 2023 első felében érkezik meg a brazil márka-kereskedésekbe.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.