Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Elcsendesül a Wörthi-tó
2023.02.18.
Újdonság a Volkswagentől

Elcsendesül a Wörthi-tó

...nem lesz több VW GTI-találkozó

niemehrgolftreffen

    A negyvenedik jubileumi találkozót a jelek szerint már nem tartják meg eredeti formájában. A GTI-rajongók és a Volkswagen csoport sportos modelljeinek kedvelői 1981 óta évről évre rendszeresen összegyűltek a festői szép-ségű Wörthi-tó partján, erre azonban többé már nem kerül sor.

    A legendás GTI-találkozók az elmúlt években háromszor is elmaradtak, a járványügyi intézkedések miatt sem 2020-ban, sem 2021-ben, sem pedig tavaly nem tudták megrendezni a rangos összejövetelt.

    Idén ilyen jellegű akadálya már nem lenne a „GTI Treffen" megtartásának, azonban a helyszínt biztosító, amúgy csendes kistelepülés, Maria Wörth szerint a német tuningautók Mekkájának tekinthető rendezvény egyszerűen kinőtte a Wörthi-tó partját.

    A mintegy 1500 lakosú osztrák község az elkövetkezendő években nem kíván helyszínéül szolgálni a nagysza-bású autós rendezvénynek.
    A GTI-találkozó tuningkiállítássá alakulhat át: amennyiben március közepéig megfelelő számú érdeklődő jelent-kezik, május második felében Klagenfurt ad majd otthont a Tuning Messe Wörthersee-nek.

    Tavaly májusban a Wörthi-tónál annak ellenére rengeteg, az illegalitás határán inneni és túli tuningolt járgánnyal találkozhattak az érdeklődők úgy, hogy hivatalosan nem volt GTI-találkozó.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.