Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Elő a bohócruhát!
2024.04.18.
Újdonság a Volkswagentől

Elő a bohócruhát!

Mint nem olyan régen...

vwclown

    Kétszeresen is, ugyanis az egykor igen népszerű Harlekin-Polo modern, ID.3-as újraértelmezését lengették be, még megrendelési "kuponkódot" adtak hozzá.

    Eredetileg 1000 darabos limitált szériát terveztek, de akkora siker volt annak idején, hogy végül bő 3800 pél-dányt adtak el a Volkswagen Polo harmadik generációjának Harlekin-kiadásából, melynél négy eltérő színű pél-dány elemeit csereberélték egymás között, hogy végül mindegyik bohókás megjelenést kapjon.
    Az eltérő színű – liláskék, piros, sárga, türkiz – kasztnielemekkel igazán mókás külsőt 1995-ben kapta meg a Polo, és még ma is öröm egyes, járóképes példányait az utakon látni. A Volkswagen a 2021-ben már „tisztelgett” is saját, bohócruhás sikere előtt, amikor az aktuális Polo egy példányát Harlekin-ruhába öltöztették, sajnos abból csak egyetlen darab készült.
    A bohóckodás most tovább folytatódott: a VW bejelentette, hogy az ID.3 is megkapja a Harlekin-jelmezt, még-hozzá modern, high-tech formában, a villanyautóra elektrolumineszcens panelek kerülnek, azok adják majd a szí-nes külsőt.

...a közlemény kiadásának dátuma, valamint az adalékként hozzátett ChatGPT-s funkció, illetve a ‘JEST 1’ (kb. „egy vicc”) konfigurátoros akciós kód természetesen egyértelművé tette, hogy áprilisi tréfáról van szó. Nagy kár, mert a „bekamuzott” technológia rendelkezésre áll, sőt, rohamléptekkel fejlődik...

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.