Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Érkezik a megújult Volkswagen ID.3
2023.01.26.
Újdonság a Volkswagentől

Érkezik a megújult Volkswagen ID.3

Eddig csak dizájnvázlatokat lehetett látni a népszerű modellről

id3flict

    A Volkswagen ID.3 a márka új, elektromos korszakának első modellje volt. A wolfsburgiak úttörő modellje min-denesetre idén tavasszal megújul. „Figyelmesen meghallgattuk az ügyfeleket" – mondta Imelda Labbé, a Volks-wagen értékesítésért, marketingért és szolgáltatásért felelős tagja, annak nyomán, hogy milyen szempontok alap-ján zajlott az elektromos modellnek áttervezése .

    Gyári grafikákon már lehetett a modellt vázlatosan látni, azonban most fényképeken is felbukkant. A változtatá-sok talán szerényebbek a vártnál, mindenesetre a képekből kiderül, hogy az ID.3 némileg új frontrészt kapott,  el-tűntek a „méhsejt" jellegű mintázatok az első lökhárítóról s egyszerűbb, de talán sportosabb lett a modell eleje.

    A komolyabb frissítések a hírek szerint a kabintérben várhatók. Korábbi hivatalos közlése szerint az ID.3 többek között új, nagyobb, 12 colos képernyőt kap (10 col helyett) az infotainment-rendszerhez, és ígéretek szerint jobb minőségű anyagokat használnak a korábbinál a kocsi utasterében. Ezen kívül a Volkswagen olyan funkciókat ve-zet be, mint a Plug & Charge és az „intelligens útvonaltervező", amelyek megkönnyítik és kényelmesebbé teszik a töltést és a hosszú távú utazásokat.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.