Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Érkezik a VW konnektoros hibrid nyaralógépe
2023.08.15.
Újdonság a Volkswagentől

Érkezik a VW konnektoros hibrid nyaralógépe

A California Concept egy sor digitális újdonságot ígér

hibridnyaralógép

    Harmincöt év és több mint negyedmillió autó után új korszakába lép a Volkswagen California. Az új generációs Multivan hosszú verziójára épülő lakóbusz megőrzi elődjei egyik legfontosabb jellegzetességét, a felnyitható tetőt, amely csaknem 2,0 méteresre növeli a belmagasságot.
    A hajtásláncok terén ellenben olyasvalamit ígér, amit elődjei nem: plug-in hibridként is elérhető lesz. A Multivan azonos PHEV-egysége 50 kilométeres tisztán elektromos hatótávolságot, 11,6 másodperces 0–100 km/h gyorsu-lást és akár 1,7 liter/100 km szabványos üzemanyag-fogyasztást ígér. Ha lemerült az akkumulátor, nem egészen 500 további kilométert tehetnek meg a Multivan utasai – kérdés, hogy a California a speciális felszereltség és kivi-tel miatt minden bizonnyal tekintélyesebb saját tömeg mellett tartani tudja-e ezeket az értékeket, illetve, hogy kap-

e nagyobb akkumulátort.

    A Volkswagen California Concept másik izgalmas újdonsága nem is annyira új, hiszen már 2020-ban létezett hozzá okostelefonos alkalmazás, amely turisztikai útikönyvként, kempinghely-keresőként és felhasználói útmuta-tóként ismertetőként is szolgált. Ennek az alkalmazásnak egy továbbfejlesztett változata kerül fel az alkalmazás-boltokba, legkésőbb a California 2024-es piaci bevezetésekor.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.