Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Frissítette az ID.4 szoftverét a Volkswagen
2022.12.19.
Újdonság a Volkswagentől

Frissítette az ID.4 szoftverét a Volkswagen

Új funkciókkal bővült az autó tudása

NewSW

    A Volkswagen alapos szoftveres frissítésnek vetette alá az ID.4-et, melynek köszönhetően most már olyan tur-pisságokra is képes, mint a lámpánál ácsorogva hasznos “Auto Hold” funkció (azaz a lámpánál ácsorogva nem kell folyamatosan taposni a féket, hanem az autó megtartja a pozíciót, majd a “gázpedál” lenyomására azonnal oldja a rögzítést), vagy a digitális műszeregységen megjelenített aktuális üzemmód.

    Szintén nem nevezhető durva extrának, hogy az ID.4 digitális műszeregysége mostantól képes megjeleníteni az éppen aktuális töltöttségi állapotot és a használt üzemmódot, illetve megmutatja külső hőmérsékleti adatokat is. Javítottak az Infotainment rendszer gyorsaságán és átláthatóságán is.

    Ami ezeknél érdekesebb, hogy a szoftveres frissítés mellett egy kézzel fogható fejlesztést is bejelentett a Volks-wagen, ugyanis ingyen kicserélik a 12 voltos akkumulátort egy modernebbre, amennyiben a tulajdonos befárad az egyik márkaszervizbe. Hogy miért van erre szükség? A gyáriak kommunikációja szerint ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a későbbiekben új funkciók és kényelmi megoldások jelenjenek meg a kínálatban.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.