Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Frissült a VW T-Roc!
2021.11.15.
Újdonság a Volkswagenről

Frissült a VW T-Roc!

A változás nem gyökeres, épp csak a szükséges mértékű, hogy a kedvelt modell szebben passzoljon a márka aktuális formái közé

T-Roc new

    A modell új mátrix LED-es fényszórókat kapott és az újra gondolt lökhárítóban lévő menetfény már függőlegesen sorakozó fénypontokból áll. A letisztultabb logó alatt a T-Roc orrán is épp olyan fénycsík húzódik keresztbe, mint az ID.3-astól az Arteonig mindenen új típuson.


    Érkeztek új színek a választékba és néhány alufelni, de sokkal inkább a T-Roc belterén dolgoztak, ahol lejjebb kerültek a középső szellőzők, hogy elférjen a nagy kijelző. Ezen a Volkswagen legfrissebb fedélzeti rendszere fut, mely akár 9,2 colos érintőképernyőt is tartalmazhat vezeték nélküli Android Auto és Apple CarPlay kapcsolódással. Az elkülönített klímapanelt érintőgombos verzióval tették modernebbé.

    110 lóerős az 1,0 literes, háromhengeres turbómotorral szerelt változat, majd a következő lépcsőt az 1,5 TSI jelenti, innentől már négy hengerrel és 150 lóerővel. A 2,0 TSI verzió már 190 lovas és össz-kerékhajtású. 115 és 150 lóerős változatban akad még 2 literes turbódízel is a választékban. A váltók között megmarad a hatgangos kézi lehetősége, a többi T-Roc-ban pedig 7 sebességes duplakuplun-gos automata dolgozik.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.