Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Furcsa, de könnyebben parkol...
2023.03.15.
Újdonság a Volkswagentől

Furcsa, de könnyebben parkol...

Arányai miatt érdekes összképet mutat a félbe vágott Volkswagen Bogár

félbebogár

    A klasszikus Bogár (eredetileg Barényi Béla tervei alapján) rengeteg frissítéssel és modernizálással hatalmas siker lett és egészen 2002-ig maradt gyártásban, közben több mint 21 millió darab készült, amivel a világ egyik legnagyobb példányszámban értékesített autója. Így Bogárból tényleg mindenféle akad. Beletették már a világ összes motorját a Subaru-bokszertől kezdve a nagy lökettérfogatú, amerikai V8-ig, az autónak pedig konkrétan ezer arca létezik. Mégis mindig akad újdonság, valami olyan, amit még nem láttunk.
    Aktuálismodellünk az utóbbi kategóriába esik, ezt a gépet az Egyesült Államokban hozta össze egy ismeretlen alkotó. A Facebook-hozzászólók szerint addig heccelték azzal, hogy őrült ötletét nem tudja megcsinálni, amíg vé-gül belefogott, és összehozta a keskeny Bogarat. A közepéből vágott ki egy tetemes részt, majd a két szélét ösz-szehegesztette, az eredeti motort pedig egy 4,3 literes V6-os motorra cserélte. Az apró, keskeny konstrukció a hatalmas gumikkal biztosan rendkívül jól viselkedik szlalomversenyeken, az épp eladó építésért pedig 5,3 millió forintot kérnek.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.