Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Hétszemélyes villanyautót épített a Volkswagen
2023.06.11.
Újdonság a Volkswagentől

Hétszemélyes villanyautót épített a Volkswagen

...de nem csak méreteiben tud többet az alapverziónál

7buzz

    Soha nem gyártott még akkora üvegtetőt a Volkswagen, mint ami opcióként rendelhető a nyújtott tengelytávú ID. Buzz akkumulátoros elektromos egyterűhöz. A másfél négyzetméteres alapterületű üvegfelület árnyékoló he-lyett elektrokromatikus sötétítést kínál; a fényáteresztés mértéke hangvezérléssel vagy a központi képernyőről, csúszkával módosítható.
    A hatalmas panorámatető nem az egyetlen fénypontja az óriásnak, amely az alapmodellnél 25 centiméterrel hosszabb (3238 mm) tengelytávon nyugszik. A karosszéria ugyanennyivel nőtt 4962 mm-re; a csomagtartó maxi-mális térfogata 2205 helyett 2469 liter.
    Az autó legvonzóbb jellemzője a harmadik üléssor, amely ugyanúgy síkba fektethető, mint a második üléspad. Mivel az ülések nem a padlóba, hanem a padlóra lapulnak, hátul külön behelyezhető padló egyenlíti ki a szintkü-lönbséget.

    Motorból és akkumulátorból is nagyobbat kap a nyújtott ID. Buzz: utóbbinak 77 helyett 85 kWh a nettó kapaci-tása, míg a 150 kW-os villanymotor mellett egy nagyobb, 210 kW-os villanymotor is bekerül a kínálatba. Míg a ki-sebbik motorral a végsebesség 145 km/óra, a nagyobbikkal akár 160-nal is száguldhatunk; a 0-100 km/óra gyor-sulás szabványos ideje 7,9 másodperc.

    Ennél is erősebb és gyorsabb lesz a 2024-ben érkező, összkerékhajtású ID. Buzz GTX: a 250 kW összteljesít-mény és az ezzel járó nyomatéknövekedés 6,4 másodpercre javítja a sprintidőt.

    További újdonság a head-up kijelző, az új generációs infotainment rendszer, valamint az okostelefonról távvezé-relhető parkolórobot funkció.

    A modell forgalmazása 2024-ben indul, gyártani kizárólag Hannoverben fogják az autót.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.