Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Hirtelen leállás után ismét termelnek a VW gyárai
2023.09.30.
Újdonság a Volkswagentől

Hirtelen leállás után ismét termelnek a VW gyárai

Az  informatikai hálózatban szeptember 27-én jelentkezett meghibásodást gyorsan sikerült elhárítani, így a termelés normál módon folytatódhatott a VW üzemeiben

vw_it_crash

A Volkswagen-nél szeptember 27-én délelőtt jelentkezett meghibásodás az egész vállalatcsoportot érintette. Ez még sürgetőbbé tette a megoldást, ami a VW közleménye szerint nem váratott sokat magára.

    „A Volkswagen konszern IT-hálózatának problémáit elhárították az éjszaka folyamán, és a hálózat ismét stabil” – jelentette be az autógyártó.

    Annyit tudhatunk, hogy vélhetően nem támadás áll az incidens hátterében. „Továbbra sincs arra utaló jel, hogy az üzemzavart külső tényezők okozták volna” – közölte a VW.

    A Reuters beszámolója szerint a VW Wolfsburgban, Emdenben, Osnabrückben, Hannoverben, Drezdában és Zwickauban található autógyárait, illetve a braunschweigi, a kasseli, a chemnitz-i és a salzgitteri alkatrészgyárait érintette a leállás.

    A hiba elhárítása után a termlés ismét zavartalan a cég gyártósorain.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.