Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ID.Buzz - közelebbről
2022.03.08.
Újdonság a Volkswagenről

ID.Buzz - közelebbről

Kacsintós szmájli is jutott a VW ID.Buzz-ba

ID.Buzz interieur

    Korábban ugyan már felbukkant néhány fotó, amelyen látszott a jellegzetes, kétféle színű kárpito-zás, de ezeket az apró részleteket eddig nem láthattuk az ID.Buzz kapcsán, amely állítólag a héten mutatkozik be.
    A részletfotókon például nagyszerűen látszik, hogy az ID.Buzz saját sziluettjét is magán viseli a belső tér több eleme. Így a hátsó üléspad oldalán is felbukkan. Emellett egy, a belső kilincs öblében elhelyezett, alighanem csavarhúzóval kipattintható kis fedélen bukkan fel a címben szereplő kedves kis emóta, a kacsintós szmájli. Ez utóbbi funkciójáról ugyan keveset tudunk, de egyértelműen hozzá-tesz a belső tér hangulatához.
    A korábbi fotók alapján egyébként elég valószínű, hogy a műszerfal inkább az eddigi ID modellek hangulatát hozza majd éskevésbé valami egyedit.
    Ha minden igaz, most már tényleg csak napok vannak az ID.Buzz bemutatásáig, amelyre március 9-én, azaz e hét szerdán kerül sor.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.