Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ID.Buzz stíluselemekkel de Ford alapokkal érkezik a Volkswagen Transporter hetedik generációja
2024.05.31.
Újdonság a Volkswagentől

ID.Buzz stíluselemekkel de Ford alapokkal érkezik a Volkswagen Transporter hetedik generációja

A Volkswagen elkezdte a Transporter következő generációjának leleple-zését

idbuzztransporter

    Bár először úgy tűnt, hogy a Multivan T7 és az ID.Buzz közös erővel sírba küldi a Transportert, az még a mai na-pig is kimondottan nagy népszerűségnek örvend. Az emissziós szabályozások miatt viszont mennie kellett a hato-dik generációnak, egy teljesen új létravázas furgon kifejlesztése pedig nem igazán fért bele a költségvetésbe. Mit lehet tenni? Például partneri kapcsolatba lépve más gyártóval át lehet emelni némi finomítás után egy már meglé-vő modellt. Így született meg az első Transit alapú Transporter, a T7.

    Éppen ezért, nem meglepő, ha profilból azonnal felismerhető a Ford furgonja, bár a Volkswagen valamivel si-mább oldalfalat alakított ki ezen a ponton. Elől a Multivan és az ID.Buzz stíluselemei köszönnek vissza, míg a hát-só részt a szintén Ford alapokkal rendelkező Amarok fényforrásai dobják fel. A belső térbe egyelőre nem nyerhet-tünk bepillantást, de jó eséllyel a jellegzetes VW műszerfallal és ergonómiával találkozhatnak majd a vásárlók.
    A Transporter T7 verziótól függően lehet 5 és 5,45 méter hosszú, a tengelytáv pedig 3,1 vagy 3,5 méteres lehet. Meghajtásból dízel, konnektoros hibrid és a kínálat csúcsát képező teljesen elektromos hajtás, a teljesítmény pe-dig 110 és 286 lóerő között mozoghat.
    A piaci bevezetés 2025 első negyedévében várható, míg a gyártás nem meglepő módon Törökországban lesz majd lebonyolítva a Ford Transit és Tourneo Custom gyártósorokon.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.