Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Idő előtt lebukott a VW új SUV kupéja
2024.03.18.
Újdonság a Volkswagentől

Idő előtt lebukott a VW új SUV kupéja

Íme az ID.UNYX

newsuv

    A kupés vonalvezetésű, tisztán elektromos szabadidő-autó erősebb változata 340 lóerős. A kínai hatóságok áldásos tevékenységének köszönhetően a hivatalos leleplezés előtt napvilágot látott két fénykép a Volkswagen vadonatúj SUV kupéjáról.

    A négyajtós, ötszemélyes elektromos újdonság szimpla motoros hátsókerék-hajtású alapmodellje 231 LE-snek ígérkezik, a dupla motoros összkerekes verzió pedig várhatóan 340 lóerővel gyötri majd a gumikat.

    A 4,66 méter hosszú, 1,86 méter széles, 1,61 méter magas és 2,76 méteres tengelytávolságú ID.UNYX tömege kiviteltől függően 2166-2266 kg.
    A 21 colos kerekeken gördülő MEB platformos villanyautó egy 77 kWh kapacitású CATL akkumulátorból nyeri az energiát, a hatótáv 500-550 kilométer körül alakul. A várhatóan csak Kínában kapható ID.UNYX ugyanazokon a kí-nai gyártósorokon készül majd, mint az Európában idén tavasztól forgalmazandó testvérmodell Cupra Tavascan.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.