Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Idő előtt: VW ID.7
2023.04.15.
Újdonság a Volkswagentől

Idő előtt: VW ID.7

Pár nappal a hivatalos leleplezés előtt...

id7

    Idestova 5 éve fejleszti a Volkswagen a villanymotoros szedánját, a szériaváltozat hivatalos bemutatását a bel-tér és álcázott fotók közreadásával kezdték meg, aztán nemrég egy újabb adag álcázott fotót és egy videót adtak közre az újdonságról, most pedig itt vannak az első hivatalos, álcázatlan fotók az újdonságról – félhivatalos for-rásból, a kínai védjegyhivatal adatbázisából. A képeken egyébként a FAV-VW vegyesvállalat által gyártott minima-lista megjelenést látjuk, elöl-hátul világító LED-csíkkal összekötött lámpákkal, a SAIC-VW által gyártott ID.7-es ettől kicsit eltérő megjelenést kap, és lesz egy globális arc is, amelyet a németországi Emdenben gyártott példányok kapnak.

    A karosszéria 4956 mm hosszú, 1862 mm széles és 1537 mm magas, ehhez 2965 mm-es tengelytávolság tar-tozik. Pontosabb részletekkel hamarosan szolgálunk majd, hiszen a Sanghaji Autószalonon lesz a leleplezése és a közönségpremierje a Volkswagen ID.7-esnek.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.