Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Íme, az új villanyautó egyik legjobb részlete
2023.03.23.
Újdonság a Volkswagentől

Íme, az új villanyautó egyik legjobb részlete

A retro műszeregység...

retrodash

    A virtuális retro műszeregység lehet a Volkswagen új villanyautójának egyik legjobb részlete, legalábbis opció-ként be lehet majd állítani a régi Golfra vagy Borárra hasonlító műszeregységet.

    A nevében legalábbis "mindenkinek szánt" elektromos autó koncepcióját mutatta be múlt héten a Volkswagen, amely a hírek szerint kifejezetten egy olyan modell lesz, amit elérhető árúnak szánnak. A VW újdonsága 4,05 m hosszú és 2,6 méteres tengelytávolságú ötszemélyes kompakt, melynek egyes formai megoldásai a Polóról és a Golfról lehetnek ismerősek.

    A VW ID 2all koncepció még nem fogja vissza a tervezők kezét sem, így olyan látványos elemeket is el lehet képzelni, mint a retro kijelzős digitális műszerek, amelyek a VW Bogár, a Jetta és mások régi kijelzőit idézik.
    Az ID. 3-tól eltérően frontmotoros ID. 2all 226 lóerős teljesítményű, a 0-ról 100-ra 7 másodperc alatt felgyorsuló kisautó végsebessége 160 km/h-ra van korlátozva. Az opcionálisan akár mátrix LED-fényszóróval és masszázs funkciós üléssel rendelhető kompakt villanyautó alapára az ígéretek szerint 25 000 euró (10 millió forint) alatt fog alakulni.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.