Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Limitált szériával ünnepli a VW a Jetta 40 éves sportváltozatát
2023.08.15.
Újdonság a Volkswagentől

Limitált szériával ünnepli a VW a Jetta 40 éves sportváltozatát

1984-ben dobták piacra az USA-ban a VW Jetta GLI-t, erre emlékeznek egy 1984 példányos limitált szériával.

Jetta40

    Kínában már külön márkává alakult át a Jetta, Észak-Amerikában még mindig kompakt lépcsős hátút jelenti ez a név, és utóbbi helyen most ünnepelnek: 40 évvel ezelőtt jelent meg a kínálatban a GLI sportváltozat – GTI cso-magtartóval –, ami azóta is népszerű tagja a választéknak. Erre az évfordulóra most 1984 darabos limitált széri-ával emlékeznek.

    Szürke, fehér vagy kék lehet a karosszéria, a díszek fényes feketék, és természetesen a GTI-GLI jellegzetes piros csíkja is ott van a karosszérián, a 18 colos felniket feketére fényezik. Az utastér különlegessége a kárpit, amelynél a középső rész mintázata minden egyes autónál egyedi, egyébként a pohártartó mélyén, a kormány alsó küllőjén, a küszöbburkolatokon lehet találkozni a 40 éves évfordulóra emlékeztető feliratokkal. Műszakilag nincs változás, a Volkswagen Jetta GLI 40th Anniversary Edition első kerekeit 228 LE/350 Nm teljesítményű 2,0 literes turbómotor hajtja 6 fokozatú kézi kapcsolású vagy 7 fokozatú duplakupungos váltón keresztül.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.