Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Már látható a VW ID.7 kombi változata
2023.05.16.
Újdonság a Volkswagentől

Már látható a VW ID.7 kombi változata

Az elektromos-meghajtású kombi szerény álcázásának köszönhetően sok minden kiderült a modellről.

id7station

    A normál ID.7 prototípusaihoz hasonlóan az ID.7 Variant (hogy így fogják-e hívni, azt még nem végleges) is kifi-nomult álcázást visel, amely egy belsőégésű motorral szerelt autót hivatott imitálni. Az álcázás azt akarja elhitetni velünk, hogy egy új Passat Variant B9-cel van dolgunk. Az első hűtőrács, az alsó légbeömlő és a kipufogóvégek nyilvánvalóan nem valódiak, emellett a fényszórók és a hátsó lámpák is rejtve maradnak, ám az arányok már így is remekül megfigyelhetőek.

    A kombi ID.7 hátsókerék-hajtással és egyetlen 210 kW-os motorral érkezhet. Várhatóan mindkét karosszériavál-tozathoz egy erősebb, két motorral, összkerékhajtással és 300 kW körüli teljesítménnyel rendelkező kivitelt is ké-szül majd.

    Ami az akkumulátort illeti, az ID. 7 77 és 86 kWh kapacitású csomagokkal kapható, és akár 200 kW-os töltéssel is tölthető.

    Míg az ID.7 700 kilométeres hatótávolságot ígér, a kombi a valamivel nagyobb saját tömeg és a rosszabb cW-érték miatt ezt nem biztos, hogy elérné. Mivel azonban kombiról van szó, a csomagtér természetesen bőkezűbb, ha pedig már a belső térnél tartunk, az egyik prototípusfotón már látható volt a hatalmas, 15 colos érintőképernyő is.

    Mikor jelenik meg az ID.7 Variant? Talán már 2023-ban bemutatkozhat, de a kiszállításokra valószínűleg csak 2024-ben kerül sor.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.