Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Megtévesztő álca az új VW Passaton
2022.10.16.
Újdonság a Volkswagentól

Megtévesztő álca az új VW Passaton

Tesztelés alatt az új Passat

NewPassat

    A következő generációs Passat-ot modellt Szlovákiában szerelik majd össze a Skoda Superb megfelelőjével együtt. A Volkswagen középkategóriás autóját ismét kiszúrták, amint kombi kivitelben tesztelik, talán azért, mert a pletykák szerint a szedánt megszüntetik. A vezetőoldali első sárvédőn található töltőport a kombi villamosított jel-legéről árulkodik, valószínűleg plug-in hibrid hajtásláncot tartalmaz.

    A VW-re jellemző módon a prototípus némi ügyes álcázással takarja az első hűtőrácsot, a fényszórókat és a hát-só lámpákat. Ezáltal a tesztautó nagyon hasonlít a leköszönő Passatra. Ezt az érzést fokozzák a "ködlámpák", amelyek nem mások, mint az első lökhárítóra ragasztott matricák. Hátul a diffúzor is huncutul elrejtettnek tűnik.
    Az oldalprofil elárulja az autó valódi kilétét, mert az ablakok kissé másak, különösen, ha a negyedüveg formáját nézzük. Ráadásul az ajtókárpitban a kilincs számára kialakított mélyedés szélesebb, mint korábban, mivel magá-nak a kilincsnek a teljes szélességére kiterjed. A jármű orr-részét ábrázoló kémfotókon az infotainment hátulját is megfigyelhetjük. A közelgő Golf facelifthez hasonlóan a Passat is tabletre vált, hogy visszhangozza az ID.3 és ID.4 elektromos modelleket.

    Az MQB platform továbbfejlesztett változatán lovagolva a mainstream családi teherautó gyakorlatilag az utolsó Passat lesz, amelyet belsőégésű motorral kínálnak. Ezeket úgy tervezték, hogy megfeleljenek a következő években hatályba lépő Euro 7-es előírásoknak. A VW-nek nem kell túl sokat aggódnia a riválisok miatt, hiszen a Ford Mon-deo és a Renault Talisman gyártása megszűnik, míg az Opel Insignia szintén idén búcsúzik. A legnagyobb ellenfél valójában a Superb lesz, amelyről a Skoda megerősítette, hogy liftback és kombi karosszériaváltozatban is kapha-tó lesz


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.