Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Megújul a legerősebb Golf R
2024.01.29.
Újdonság a Volkswagentől

Megújul a legerősebb Golf R

A normál és GTI kivitelű Golfokhoz hasonlóan...

golfr

    A Volkswagen a múlt héten mutatta be a 2019-ben debütált nyolcas Golf úgymond hétköznapi és GTI verzióinak felfrissített változatát. A legütősebb kivitel, a Golf R csak valamikor az év közepén fog megújulni, viszont egy álcá-zófóliás prototípust már most megmutat nekünk a gyártó.

    Az ausztriai Zell am See-n megrendezett Ice Race-en kiállított és egyben alaposan meg is hajtott prototípus vo-lánja mögé a legendás német autóversenyző, a 73 éves Hans-Joachim Stuck is bepattant.
    Egyelőre nem tudni, hogy a tradícióknak megfelelően összkerékhajtású és duplakuplungos DSG automata váltós újdonság 2 literes 4 hengeres turbós benzinmotorja mekkora teljesítménnyel rendelkezik.
    Az abszolút csúcsot jelentő 333 lóerős "R Performance" változat 4,6 másodperc alatt katapultál 0-ról 100-ra és a gyorsulásának csak 270-nél szakad vége.

    A pár napja debütált, elsőkerék-hajtású és immár kéziváltó nélküli megújult Golf GTI teljesítményét 245-ről 265 lóerőre növelte a gyártó.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.