Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Mostantól kényelmesebb lesz a Multivan
2024.05.16.
Újdonság a Volkswagentől

Mostantól kényelmesebb lesz a Multivan

akár aludni is...

multivan

    A Volkswagen Multivan méreteiből fakadóan tökéletesen alkalmas arra, hogy néhány mozdulattal hálószobává varázsolhassák.

    „Good night” – csomagot tett elérhetővé a Volkswagen a Multivan-hez. Kis változtatásokkal a személyszállító mikrobuszt már eddig is könnyedén hálószobává lehetett alakítani. Igaz, eddig az ülések lehajtásával és egy mat-rac kihajtásával lehetett elérni egy ideálishoz közeli állapotot. Az általunk is tesztelt Balaton-kiadásban ráadásul még a tetőn is jutott hely. Mit tudhat akkor a most bejelentett „Jó éjszakát” – csomag?
    Az üzleti, családi, vagy szabadidő autóként is funkcionáló modell lényegében spontán módon bármikor lakóau-tóvá alakítható mostantól. Ez az jelenti, hogyha úgy alakul, akkor be lehet rendezkedni 1-2 napra ebben az autó-ban. A Good Night csomag kétféle változatban kapható: az alapváltozatban kihúzható ágy, az összes ablak (bele-értve a panoráma napfénytetőt is) elsötétítésének lehetősége, valamint a sötétítőfüggönyök tárolására szolgáló tárolórekeszek, továbbá az első oldalablakok helyére integrálható szellőzőrácsok is megtalálhatók. A teljes Good Night csomag ezenfelül két összecsukható széket és egy összecsukható kempingasztalt is tartalmaz.

    A fő attrakciót a 2,02 méter hosszú és 1,21 méter széles, rácsos keretből és kényelmes matracból álló, kihajtha-tó ágy jelenti. Ez nem az üléseken, hanem a karosszériához szilárdan kapcsolódó támasztékokon nyugszik, azaz az utasok vízszintes pozícióban nem az üléseken fognak feküdni, ami így jóval komfortosabb pihenési lehetősé-get takar.

    A Multivan ily módon alkalmas lehet szörfös kirándulásokhoz is, mert még a szörfdeszkák elpakolására is jut elegendő hely az ágy alatt. Napközben, alapesetben az ágy összehajtva, a második sor ülései mögött, vagy a har-madik üléssor lehajtott háttámlái fölött helyezhető el. A függönyöket a szélvédőre és hátsó ablakra, valamint az oldalablakokra is lehet rögzíteni az integrált mágnespárnák segítségével. Amennyiben a Multivan fel van szerelve panoráma tetővel, akkor még az is elsötétíthető. Ez csak akkor hasznos, ha valaki nem szeretné az ágyból nézni a csillagokat.

    A Good Night csomag a Multivan minden felszereltségi és ülésváltozatához (öt-, hat- vagy hétüléses) opcioná-lisan rendelhető. A kihúzható ágyas változat, tárolórekeszekkel és az oldalablakok, valamint az első és hátsó abla-kok sötétítésével együtt 1,12 millió forintba, míg asztallal és székkel 1,30 millió forintba kerül.

    A modell a Multivan, Life, Style, valamint különleges Edition felszereltségi szintekkel vásárolható meg, kétféle karosszériahosszúságban kapható. Az alapkivitelt 2.0 literes, 150 lóerős dízelmotorral szerelik, amelyhez hétgang-os sebességváltó csatlakozik.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.