Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Nem káprázat!
2023.09.26.
Újdonság a Volkswagentől

Nem káprázat!

Ez tényleg egy nyerges lakóautó

doppelcamper

    A Volkswagen Type 2 a legkedveltebb veterán lakóautók közé tartozik, a sokablakos mikrobuszt mintha erre ta-lálták volna ki. Ha pedig nem elég tágas a belső tere, akkor nem egy nagyobb lakóbuszt kell venni, hanem kettőből építeni egyet, legalábbis a most következő jármű alkotója szerint. A szerelvényhez két egyforma Type 2-est hasz-náltak fel.
    Az egyik Volkswagent nyerges vontatóvá alakították, míg a másikat pótkocsivá építették át s mivel utóbbinak már nem volt szüksége motortérre és vezetőfülkére, ezért még tágasabb lehetett a lakótér. A kabint tágas ággyal, sok rakodóhellyel és egy nagy hűtőszekrénnyel szerelték fel, a teret a felnyitható Westfalia tetősátorral lehet to-vább bővíteni.
    Az egész szerelvény mozgatását egy jóval modernebb Audi S3 hajtóműve biztosítja 2L-es, 200 LE teljesítményű motorral és automata váltóval.

    A Volkswagen nyerges lakóautójával ez sem gond, ugyanis simán forgalomba helyezték az Egyesült Királyság-ban. A legapróbb részletig stílusos jármű most remek állapotban keres új kalandorokat maga mellé. A Car & Clas-sic aukcióján hirdették meg, a becslés szerint 50 ezer font körül megy majd el, ami 22,5 millió forintnak felel meg.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.