Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Passatosok találkozója Dunaújvárosban
2023.07.29.
Újdonság a Volkswagentől

Passatosok találkozója Dunaújvárosban

Már második alkalommal

passattreffdúváros

    A szervezők Varga István, Gut András és Tripe Lajos most úgy döntöttek, hogy nemcsak "sima", hanem egy jótékonysági autóstalálkozót tartanak Dunaújvárosban. Tehát a Passatok most egy jó ügyért gurultak: a "Tör-pi Bölcsi" kölyök cica és madárfióka mentő szervezete volt a támogatott. Nagy mennyiségű eledel gyűlt ösz-sze a cicáknak, ugyanis szinte minden résztvevő hozott valamit. Több száz doboz konzerv, rengeteg külön-féle táp, illetve többféle alutasakos ínyencség, sőt még madáreleség is került az adományok közé. A szerve-zet vezetője Szepessy Lócsy Angéla meghatódottan vette át az adományokat és elmondta, hogy minden fa-latnak meglesz a helye, hiszen közel nyolcvan macskát kell most ellátnia, közöttük nagyon sok a még cumis, tápszerrel etetett kis apróság, de kifejlett egyedek is szép számmal élnek a Törpi Bölcsi biztonságában. A szervezők is nagy állatbarátok és ebből kifolyólag mindenképpen egy állatmentő szervezetet szerettek volna támogatni a csapattal, ezért is esett a választás a Törpi Bölcsire.

    A nap további része fotózással, baráti beszélgetésekkel, illetve pizzázással telt. De voltak, akik megmár-tóztak a vízben, hiszen a strandoláshoz is tökéletes idő volt. Varga István professzionális fotókat és videókat készített. Huszonhárom autóval úgy álltak össze, hogy megformázzák a Volkswagen emblémát, mely igazán látványosra sikerült.
    A találkozóra Debrecenből és Győr mellől is érkeztek. A legfiatalabb résztevő, aki édesapjával érkezett egy ötéves kislány volt, a legöregebb autócsoda pedig egy tűzpiros 31 éves Passat volt. A legtöbb tekintetet von-zó autó pedig egy W8-as (a duplavé elrendezésre azért volt szükség mert egy sima V8-as nem fért volna be a motortérbe) 4000 köbcentis, benzines kombi Passat volt. Nem volt felvonulás, se gumifüstölés mégis min-den résztvevő élményekkel, barátságokkal gazdagodva tért haza. S idén talán sikerül még egy találkozót megszervezni a Passat tulajdonosoknak.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.