Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Skandináviából megérkezett az első Volkswagen ID.Buzz
2022.08.15.
Újdonság a Volkswagenről

Skandináviából megérkezett az első Volkswagen ID.Buzz

Megérkezett az első skandináv tuning- ID.Buzz.

ZyrusIDBuzz

    A Zyrus Engineering egy tuningcég, amely elsősorban szuperautók, például a Lamborghini Huracan és a Porsche Taycan tuningjára specializálódott, most azonban a norvégiai Oslóban található műhely garázsában a Volkswagen ID. Buzz áll.

  Amit a képern láthatunk egyelőre csak CGI, de a tényleges készlet már kapható és számos karosszé-riamódosítást tartalmaz. Először is, a Zyrus sportfutóművet szerelt be, amely jelentősen csökkentette a furgon hasmagasságát, így az jobban az aszfalthoz tapad. Ezután új lökhárítók és szénszálas beté-tekkel ellátott küszöbök következnek (fényes fekete és a karosszéria színével megegyező színben is kaphatók), valamint aerodinamikai profilok kerültek bele. Hátul viszont egy spoilert és egy diffúzort találunk, amelyek maximalizálják az ID. Buzz sportos megjelenését.

    A készletet 22 colos ZWheels keréktárcsák teszik teljessé.

    Nincs változás az elektromos hajtásláncot illetően: az ID. Buzz még mindig egy 77 kWh-s akkumu-látorcsomagot tartalmaz, amely 204 lóerős teljesítményt és 310 Nm nyomatékot biztosít, 145 km/h végsebességre korlátozva. Hatótávolsága pedig több mint 400 km a WLTP homologizációs ciklusban.

    Töltéskor az ID. Buzz akár 170 kW egyenáramot is képes felvenni 30 perc alatt 0-ról 80%-ra töltve az akkumulátort. A 220V-os hálózati konnektorhoz való csatlakoztatás viszont legfeljebb 11 kW-os telje-sítményt jelent.


Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.