Savaria Autóház Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Szépen megöregedni
2023.09.09.
Újdonság a Volkswagentől

Szépen megöregedni

47 éves luxus VW Golf vár új gazdára

47 y o Golf

    Króm lökhárítókkal és magas GLS felszereltséggel kínálják eladásra ezt a közel 5 évtizedes régi Golfot.

A VW 1974-ben dobta piacra az első Golfot, melyből 1983-ig nem kevesebb, mint 6 millió példány hagyta el a gyár-tósort. Ma már egyre nehezebb jó állapotú Golf I-et találni, most azonban bárki lecsaphat erre a remek egész-ségnek örvendő különleges példányra:
    A mellékelt fotókon látható autó 1976-ban hagyta el a gyártósort és azóta kevesebb, mint 70 ezer kilométert ha-gyott maga mögött.
    Az idén 47. születésnapját ünneplő ötajtós Golf értéke mintegy 4,8-7,2 millió forint, az árverésre szeptember kö-zepén Svájcban kerül sor. Viszonyításképp, cikkünk írásakor az aktuális 8-as Golf legolcsóbb 110 lóerős alapmo-dellje minimum 9,5 millió forintba kerül.
    A magas GLS felszereltségű, króm lökhárítós különlegesség gépházteteje alatt egy 1,6 literes karburátoros szívó benzinmotor található. A 4 hengeres vízhűtéses erőforrás 75 lóerős teljesítménye, illetve 117 Nm nyomatéka egy háromfokozatú automata váltón keresztül érkezik meg az első kerekekre.
    A króm dísztárcsákkal ékesített 13 colos felniken 155/80-as Continental gumik feszülnek. A 0-ról 100-ra 12 mp alatt felgyorsuló alig 3,7 méter hosszú Golf GLS végsebessége 162 km/h.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.